Wednesday, April 15, 2009

Paling Romantis....





What shall I say, yeah!!!...paling romantis sekali....datangnya permintaan ini dari seorang jejaka buat kekasih hatinya yang masih menuntut di UPSI...mmmm.....hajat hati sang jejaka untuk memberi semangat yang tidak berbelah bagi pada buah hatinya agar terus berusaha dan berusaha memajukan diri dalam pelajaran di universiti. Sudah pasti hidup sebagai pelajar ada ups and downnya...dorongan sebegini akan membuatkan rasa ingin terus belajar dan belajar serta dapat menangkis segala cabaran yang sentiasa ada..InshaALLAH...

BHS mahu berterima kasih pada sang jejaka kerana sudi berurusan dengan BHS, jauh duduknya si jejaka ini...BHS dapat rasakan betapa kasih dan sayang nya dia pada mahawiswi ini...moga anda berdua terus berbahagia selama...waduh!!! ..... BHS yang syiok banget!!!..he..he..he....psst...BHS rasa la kalau sumer jejaka-jejaka di luar sana buat usaha begini untuk menambat hati pasangan, yang boyfriend kepada girlfriendnya, abang pada adiknya, atuk pada opahnya..ha yang ni crucial sang suami kepada si isterinya, .....indah benar rasanya hidup inikan?...wuish!!!....BHS angkat tangan dulu tanda setuju amat!!!.....

17 comments:

Raja Radiah said...

mak ehhh....memang romantis....

Faradilawati bt. Ahmad said...

wah takkan pos guna keretapi kot...
hehehe mentang la latarbelakang tu stesen keretapi..

Jasmeen said...

ASBEN TEMAN NAK KER BG CENGGINI..TP KALO MASA BERCINTA DULU, MAU KOT...SKRG NIH!!!...AMPESSS...HEHEHEH

>>PPSSTTT...TEMAN KASIK NO TIPON KOMER KT SORG AWEK UPSI..DIA NAK ORDER KEK FONDAN ON JULAI...MEMULA DIA NAK ORDER DR TEMAN..TEMAN MANA GHETI.....SOH DIA ORDER DR KAK TUN JER...DKT SKET....(komesen utk teman jgn lupak!!!..pau tanjung malim...mauahhahahah)

boxhousestudio said...

BHS to Raja Radiah...ye la ..sekali sekala apa salahnya kan Radiah?..satu kenangan dalam hidup ini....

BHS to Fara...Fara..rindu kat Fara...oh Fara dah terkeliru ne...gini citenya...sumer tu akak yang siapkan di sini...ambil gambar di station keretapi tu sebab dah tak sempat nak berposing di rumah BHS...gegara masa cukup-cukup untuk penghantaran...so itu la rasanya spot yang terbaik untuk buat pemgambaran

zana @ ros hassan said...

wah wah...romantis skali...dah lama tak tima bunga cengitu....dulu zaman keja selalu gak bday dpt bunga...tapi lepas tu pandai demand...trus tak dpt apa skarang kui kui kui

boxhousestudio said...

BHS to Jasmeen...sama le..ha ha ha...

terima kasih le meen, teman pun idakle sebijak mana nguli fondan tu, ramai lagi baker yang berpengalaman dan indah-indah hasil kerja tangan mereka..teman ni budak baru belajor je..alahai...apa pun terima kasih my dear...

kalu mike sampei ke tg malim ne...teman beli banyak-banyak..nak kaya nak kacang hitam nak ayam sumer boleh..ate..mari le...

boxhousestudio said...

BHS to zana...tergalak akak baca...tu la tu...ke ke ke

cikhash-All4One said...

romantis giler..peehh..tapi akak pun dah terasuk romantisnyer..kata2 akak tu..peehh.
kak..kek 113 tu beesst.

Snow Peace said...

Kak Tun anto skali ngan roses tu ker???

boxhousestudio said...

BHS to cikhash...alla cikhash..kalau cikhash yang dapat pasti meloncat kan kan kan..

Alhamdulillah...113 buat cikhash bahagia ...camtu la ...kongsi-kongsi ilmu ..lihat cikhash happy jadinya...Alhamdulillah sekali lagi..

boxhousestudio said...

BHS to snow peace...ya snow peace..akak hantar ngan bunga sekali...best kan...mmmm...

rinnchan said...

Rinn pun setuju..angkat dua2 tangan dan kaki-kaki sekali..wakakakakakaaaaaa...... Fuhh tergolek lah kita !!! Kita bab-bab romantis ni kalah dgn laki !! kui! kui! kui!....

boxhousestudio said...

BHS to rinnchan

bertuah le badan cik rinnchan oooiii...suka akak dengor....bahagia-bahagia cam gitu...mmmm....

miss capricorn said...

hopefully biar la buah hati sy bc benda ni.....kasi idea kat dia skit...hihihihi

boxhousestudio said...

BHS to miss capricorn...sudah pasti miss capricorn akan dapat hadiah terindah sebegini...percaya lah....nanti beritahu BHS k....selamat bergumbira...

.s.o.f.i.a. said...

ciss!! kalau ku tau kak tun leh tolong hantar ngan bunga, tadak la sofia susah payah carik online florist kat rawang hantarkan bunga untuk bday lecturer poli tu aritu... he he...

takper, idea untuk besday tahun depan.. he he...

kak tun, miss u!!

boxhousestudio said...

BHS to s.o.f.i.a....kus semangat BHS, sofia....ko ni kan kalu dapat bercakap...ish ish ish...baru ada kedai bunga yang up sikit kat tg malim ne sofia oooiiii!!!!!.....he he he...amboi!!!....sayangnya dia ngan abang poli tu ya...bertuah badan cik abang...ha ha ha