Saturday, April 11, 2009

Kenangan Terindah bersama pemilik Casa Qusais...





Masa BHS update entry ni, pastinya seluruh keluarga Nor menarik nafas lega kerana majlis perkahwinan sudah pun berakhir dengan meriahnya pada hari Sabtu lepas. Majlis tersebut meraikan hari paling bahagia buat adik perempuan Nor yang diadakan di rumah ibu bapa mereka di Pasir Putih Ipoh..

Nor pemilik Casa Qusais, pencetus kepada minat BHS kepada penyanyi terkenal Samy Yusof yang telah meruntun hati BHS keatas semua alunan lagu darinya terutama lagu bertajuk YA UMMAH.....tersentuh naluri kecil BHS...insaf dan syahdu yang tiada batasannya....hah tu dia...dah feeling-feeling pulak dah...ok ok ok..Nor ne mengikut suami tersayang berkhidmat di Dubai semenjak tahun 2006 dan mempunyai 3 orang anak yang sangat comel(mana tak comel...ai...tengokle emaknya..memang cute-mute and kalau orang tak tahu ingat macam anak dara, kecik molek gitu...amboi!!!..puji baik punyah..ha ha ha). cerita pasal bebudak tu depa memang baik dan sangat-sangat mesra ngan BHS,..yang pasti BHS memang suka ngan bebudak...

oh ...cupcake dan cakes fondan hijau muda serta putih tu tema perkahwinan adik Nor..semoga menepati selera ...BHS ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU buat adik Nor dan terima kasih tak terhingga buat Nor sekeluarga kerana sudi singgah rumah BHS membawa buah tangan yang buat kanda BHS dan diri BHS senyum sampai ke telinga, terharu sih bercampur baur dengan perasaan yang segan dan berdebar...mmmm....

12 comments:

Jasmeen said...

jumpa nor???
uwaaaa...x aci2...x aci...apa nor x habaq mai......uwaaa....

zeeta said...

salam tn umah

laa patut la nor balik msia..berkenduri gak ekkk..he he samalah mcm saya..kalau x mungkin x dpt balik... anyway.. cantiklah kek buttercream kaler biru putih tu.. nak order leh?

ita dubai

boxhousestudio said...

BHS to Jasmeen...ya jumpa Nor..dia balik Malaysia kejap..masa tu dia dari kl singgah rawang singgah tg malim lalu terus ke Ipoh, kat Ipoh tu dekat ngan umah Opah dan Tok BHS di kuala pari nun..

BHS to zeeta...salam untuk mu jua zeeta...terima kasih memuji tapi kek buttercream kaler biru putih yang mana satu ya dek?...sudah pasti boleh...InshaALLAH...rasanya yang fondant tu tak?...kalau fondant boleh la nor bawak balik ke dubai...eh memandai je BHS ne..ntah ntah dah banyak barang dia bawak balik nanti...he he he..kalu boleh boleh selitkan cupcake fondant untuk mu juga...InshaALLAH...

Teratak quadrina said...

salam kak tun....cantik tul la cupcake dan cakes fondan hijau muda serta putih tu.bertambah teringin saya nak belaja buat fondant.saya ada satu cadangan la kak tun.apa kata sbgi ganti utk bayaran kelas buat fondant saya hadiahkan kak tun gelang kristal swarovski yg saya jual.2 utas utk kak tun....kak tun pilih je mana2 yg kak tun suka. amacam? nanti la weekend bila2 saya berkunjung ke umah kak tun ye.

ZaiY said...

tentunya nor tgah bersukaria kat kg skrg ni, jeles3x...
cantik kek tu kak, sweet sgt kaler tu. kak, nor bg duit dirham koyak erk..:P)
jgn mare norr.....

boxhousestudio said...

BHS to teratak quadrina...aduhai kelu lidah untuk berkata...suka dengan semangat mu itu..meh la datang ke rumah...bawa bebudak tu sekali..salam ukhuwah buat mu...

BHS to Zaiy...sudah pasti dia bersuka ria tak ada yang paling indah selain dapat bertemu seisi keluarga pd saat begini..peluang zaiy pulang ke tanahair akan tiba juga...sabar k...BHS yang teringin nak pergi dan duk kat sana..korang sumer dah sampai tahap jemu dah ya..ke ke ke

tang dirham tu, bukan nor yang kasi duit koyak tu...BHS yang nak ...ne ha...e-one si bongsu tu suka simpan duit-duit dari luar negeri ne...

tang kek pula terima kasih menghargai...memudahan BHS dapat buat yang lebih baik dan lebih baik lagi ..InshaALLAH...

MamaFaMi said...

Sweetnya cc hijau tu...

kamalina a.k.a aimi said...

WOW!!! cantiknya cc & kek tu... eh eh..nampak tiers tu laa.. dah rasmi yek.. comei gitu bila dah susun2 dlm tu...

boxhousestudio said...

BHS to mamafami..as sweet as you my darling...he he he

BHS to kamalina...rasmi lah sudah ....nanti nak cari tiers yang lagi satu...yang tiangnya sebelah je...InshaALLAH....

zana @ ros hassan said...

cantik fondant kek ijo tu k/tun, cuppies pun cantik....

shima said...

wahhh kak tun dah jumpa kak nor ye?? kita jugak yg x penah bertentang mata ngan akak kecik molek tuuu hik2...ooo ni ker tempahan cc n kek kawen tuk adik kak nor?? mmg best arrr dpt kakak camni...dahlaaa tempah ngan sifu plg best..huhuu bertuah bdn cik adik!

boxhousestudio said...

BHS to zana...Alhamdulillah zana suka..

BHS to shima...ooo...ramai lagi yang belum jumpa ngan nor ne..