Saturday, May 30, 2009

Cupcakes fondant terbang ke Kota Bahru..pada Cik Mamu yang voque tahniah menantu dah bertambah lagi......


terima kasih zanaz, tolong belikan BHS mat wilton tu ...best la..tapi harga..mak aii!!!...he..he..he...BHS dah suka...redha je la ya...pada zanaz tq tolong poskan segala gadget tu...berbesar hati sangat-sangat...

idea datang dari melihat hasil terapan fondant dari che'pah...dia beritahu kita mana nak beli alat tu...dah lama dah simpan..baru ni BHS guna..seronoknya

dalam kotak ni ada 16 cupcakes fondant

sama juga dengan yang ini..

masa ni cik mamu dan sebahagian dari anak-anak serta kawan anaknya dah pun masuk ke dalam perut kapalterbang..kalau la dapat ikut sekali kan best!!!...dengarnya depa ni
sewa sebuah banglo jadi boleh sumer berkumpul kat situ, selesai majlis tu nanti nak ke pulau perhentian pulak..Adoh!!!...terasa meriahnya...kalu BHS boleh join..pasti lagi gempak!!!..wa..wa...wa...nak ikut..nak ikuttttttttttttt...relax arr....

zack, menantu sulung cik mamu..best kan baby dia, debab...tapi zacknya halus kecik..oh ayah mertua tak turut serta terbang ke kelantan, dia ikut kami balik

makan satay haji samuri di highway guthrie

Masa hari Rabu lepas, hantar mak mertua ke LCCT, flight Air Asia ke Kelantan pukul 7.30 malam. Cik Mamu, adiknya serta anak-anaknya Cik Mamu kecuali Zack and Faizal flight pukul 9 malam.

2 kotak cupcakes fondant daripada 2 design yang berbeza telah BHS siapkan awal-awal dari ruman, tiba di Kota Bahru nanti, belah pehak perempuan akan hiaskan mengikut tema di beri, satu kotak untuk hantaran dari cik mamu dan satu lagi belah besannya.

oh ya..kami bertolak awal pagi dari rumah..singgah ke HUKM dulu sampai la tengahari, pastu jumpa mak dan abah BHS..abah BHS masuk ke wad tak sampai sehari, semalamnya di Hospital Ampang, abah oh abah pantang le ... pastu lari jap ke Vanilla Pastry dan Yummies dalam 20 minit...terserempak dengan Kuyah kat Yummies...dan tak sempat juga nak sms Zanaz..berkejar pula ke KLIA/LCCT..cukup time depa check-in ...tup tup on the way nak ke parking jumpa Zack sefamili, depa pun event yang sama tapi flight kul 9 malam...sebelum sampai umah singgah sembahyang dan makan satay hj samuri kat highway guthrie...lengkap dia punya penat, dengan tidur 2 jam menyiapkan segala tempahan sebelum tu...phew...

5 comments:

Aishah@Ariffin@Aqil said...

jauh perjalanan tu...ape2 pon cc tu cun...huhuhuuu bile ler nak belajo uli fondant nih...adehhh jelesss...

boxhousestudio said...

BHS to Aishah...nanti datang umah BHS...tak kasi alamat nanti BHS hantar fondant ... nak tak?

MamaFaMi said...

Cantik cupcakes mu itewww.... Tahniah pada Cik Mamu...

kucingorengemok said...

comelnya kek...

boxhousestudio said...

BHS to MamaFami..nanti ku sampaikan tahniah mu itew dan terima kasih memuji...biasa-biasa aje mamafami...

BHS to Kucingorengemok...comel lagi meow mu...bak sini pinjam boleh?...nak gomoi...he he he