Monday, May 18, 2009

Pecan Carrot Cake dengan topping cheese....sama mahal dengan cheese, pecan ne...aduhai.....



Radiah, Radiah...hari ni memang BHS engine turbo ..habis sumer gambar-gambar baking yang lalu BHS update di blog ni..tup tup jalan jap kat umah Radiah nampak gambar Pecan Carrot Cake ne...dengan permission BHS tampalkan kat blog BHS ni ya...ceritanya begini...Radiah ni rajin baca buku, satu hari masa dia tengah belek buku masak kat library di office nya ..Boss nya teringin nak rasa Pecan Carrot Cake, salah satu resepi dalam buku masak tu...jadi Radiah minta kat BHS tolong buatkan..tertunai lah sudah tapi kan sampaikan Radiah punya tart comel pun tertangguh dulu gegara nak siapkan kek ne...he he he...takpe Radiah nanti akak buat kan sikit lagi ya...

ada lagi gambar baking yang tak sempat BHS ambil, gambar cupcakes coklat yang ditempah oleh Erma tuk ibunya dan adiknya, kombinasi 2 dalam satu..hari ibu dan harijadi adik lelakinya yang suka BEN 10...selalu sangat...batery camera BHS habis bila masa nak ambil gambar ..rugi betul rasanya ..jadi pada yang teringat...kirim-kirim kan la gambar kenangan tu pada BHS ya...terima kasih...

6 comments:

Raja Radiah said...

huhu tak pe kak..ambik je lah gambo kek tu....hehe

boxhousestudio said...

BHS to Raja Radiah...terima kasih my dear...

Erma said...

kak tun, sy dh email la gamba cupcakes tu..tak dpt ke? btw, cheesecake tuh sedap..sy abiskan separuh sorg2 jek psl sang suami tak mkn cheesecake..hehe.

boxhousestudio said...

BHS to erma...ye ke?..erma hantar ke boxhousestudio@gmail.com ke?

kucingorengemok said...

dulu org boleh hidup takde hp, skrg semua org hp dah melekat kat tangan... satu masa nanti org tak boleh hidup takde kamera pulak! bateri jgn lupa caj, ok! :)

boxhousestudio said...

BHS to kucinorengemok...he he he..ialah dah charge dah bateri kamera tu...nak beli lagi satu mahal benar le pulak...oh ya ....nanti bawak BHS pergi makan restaurant ARAB tau...nak duduk bersila...bila lah agaknya tertunai hajat ne..mmmm....