Monday, May 18, 2009

Penyulawa pun dah sampai umah BHS...kita dera dia suruh masak makan tengahari...tapi dia ni memang rajin....BHS suka...


udang goreng kunyit..mmmm...

ayam masak asam...mmmm....opps...mamaghock suh tambah "ayam masak asam pedas"..aaa..baru betul...

kangkung belacan...mmm....
Penyulawa masak kan makan tengahari untuk kita beb...terima kasih banyak-banyak geng...rasa tak percaya le pulak...mula asal cerita nya begini...pagi tu..tetiba Penyulawa kal kita...tanya kat mana supermarket TF...kita kata kat BEHRANG 2020...pastu kita kata alang-alang ko ke sana...ko beli kan barang pasar tuk kita makan tengahari hari ni...dia kata ok...eh!!! biar betul?...rajin nya budak ne?...tapi memang ya dia rajin...sampai je ke rumah...terus masuk dapur..buat kerja sampai sudah...fuh!!!... such an honour!!! ....tapi yang sedih tu sampai penyulawa balik ngan mat rock, ...depa tak dapat jumpa ngan kanda BHS...sodis tul!!!...Penyulawa aka Anim datang lagi ..jangan serik...nanti kita main masak-masak lagi k...tapi lain kali bawak le anak-anak tu...jumpa bebudak tu pun masa gathering kelmarin...itu pun dah lama sangat-sangat...

6 comments:

MamaFaMi said...

Sedapnya Anim masak! Aisehmen, rugilah Mat Rock tak jumpa dengan kanda mu Tun, kalau tak sure diorang jamming baikkkk punya!

Raja Radiah said...

aduhai akak..cedapnya lauk.....

zana @ ros hassan said...

sioknya makan air tangan org kan k/tun...k/nim bila nak mai masak umah zana plak hahahaha

boxhousestudio said...

BHS to MamaFami...ye betul tu mama dek kerana kanda tak de sempat le dia petik guitar kejap kejap pastu dah terlelap kat kerusi tunggu kita orang masak campur borak-borak...anim tu sampai tak bukak tudung la...tangan masak mulut borak...aku lak macam gelabah le sikit...ke ke ke...

BHs to Raja Radiah....cedap mari la makan...alamak lauknya dah habis pulak...he he he

BHS to zana @ ros hassan...ya eh kan kelmarin kita makan air tangan awak...spaghetty curry , cream puff strawberry, lagi apa eik..chis tart rasanya...tapi tu buah tangan kan?..so bila nak mai umah kita pula...kalu pi penang singgah le jap...

Mama Ghock said...

aduh maluuuuuu... masak campak2 jer tu... lupa dah penah masak kat Ulu Bernam... hahahaha... tu ayam masak asam pedas ye BHS... tp tengok gambor2 tukan, cam terliur la pulak...

boxhousestudio said...

BHS to mamaghock...yo yo yo...empunya badan sudah mari...he he he...