Saturday, May 2, 2009

Salam pertunangan buat Faisal dan Iryani...bertuah anda dapat sepupu seperti Iena



Assalamualaikum pada semua yang datang meraikan blog BHS ini, mohon maaf dari BHS meninggalkan blog ni tanpa khabar berita...banyak benor perihal belakang tabir yang harus BHS selesaikan dan belum selesai-selesai...doakan BHS tabah menghadapi saat-saat begini..semoga berakhir sepeti yang BHS sekeluarga harapkan..pada order Radiah yang BHS terpaksa tangguhkan kan kejap...BHS faham Radiah pasti faham situasi BHS..terima kasih Radiah..sentiasa setia bersama BHS...

oppss...ok...BHS sangat-sangat berterima kasih pada Iena kerana sudi merasa hasil kerja tangan BHS...tak sangka kedatangan Iena bersama ibu dan dua orang anak saudaranya rupanya mengeratkan lagi sillaturrahim...rupanya ibu Iena kenal suami BHS dan pernah sepejabat tapi sudah lama tidak berjumpa kerana suami BHS sudah bertukar tempat berkhidmat...masa ibu Iena tanya suami BHS kerja di mana?..terus ibu Iena menyebut nama suami BHS .... la...ibu Iena mula tak kenal sebab suami BHS dah nampak makin gebu..he he he...tu lah BHS asyik kasi dia makan kek...kalau tak beri pun bila dah depan mata pasti dia "ngap" juga..ha ..ha ..ha...tapi jangan salahkan BHS tau...sendiri mau ingat la...wah!!!..cerita cerita cerita rupanya anak saudara yang berdua tu anak Mizi kawan kanda BHS juga..dan nama mak Iena pula sama dengan nama mak BHS...aduhai...happy sangat waktu tu...kalu boleh nak borak terus-terus...tapi Iena dah nak hantar cupcakes pada sepupunya di Tapah...Iena duk Kuala Lumpur dan sebenarnya masa hari jumaat tu dia dah bali ke Tapah dan hari sabtu dia patah balik ke Tanjong Malim ke rumah BHS mengambil hantarannya itu...wow...itu lah takdir ya...dapat lah berkenal-kenalan dengan mak Iena..kalu tak jumaat tu Iena datang sorang je la...jom tengok blog sepupu Iena, Iryani http://iryanialias.blogspot.com/....dan lagi...kotak hantaran yang u all guna tu berkenan di hati BHS la...mana korang tempah?..BHS suka sangat tau...

6 comments:

kucingorengemok said...

sweetnya colour cupcakes tu!

iryani said...

kak BHS..kotak tu saya tempah dr 1 website gak..abg tu buat sendiri..homebased bisnez gak.. :) ni link dia : http://aiscreative.fotopages.com

saya dan iena baru balik dr jakarta mlm td..iena kata Kak Tun ada cakap nk shopping barang kek kat sana..jom lah..mungkin july ni we all nak pergi lagi..heheheh..

boxhousestudio said...

BHS to kucingorengemok...kita pun suka warna waran lembut camgini...depa yang pilih warna sebenarnya...

BHs to iryani...terima kasih kasi maklumat...suka la...dia orang ni duk kat mana?...

seronoknya korang jalan-jalan ke jakarta...ok kasi nombor hp...boleh gi sama ngan kak hamidah sekali...amboi berangan BHs ne...tapi kalu pergi ngan orang yang dah ada pengalaman ke sana...syiok jadinya...mmm...kasi no hp tau....or email address...boleh borak panjang-panjang...wah!!!

iryani said...

Kak BHS..abg yg buat kek tu duduk Pinggiran USJ..tp time yani tempah haritu dia hantarkan pada yani..kalau akak nak order, bgtau je pd yani, yani boleh ambikkan..nnt bila2 balik kampung boleh singgah hantar pd akak..

Nak pergi Jakarta anytime..hehehe..Makcik Hamidah saya tu nak g Dec ni..tp saya dan Iena mungkin pergi lagi dlm end June atau early July..nak join bleh je..ni email yani : iryani_iryani@yahoo.com no hp: 0192756002..hp yani kat kedai..rosak, smlm masuk air mango..heheheh..nak kena g beli baru hari ni..huhu..dh ok hp tu nnt yani bgtau akak..kalau tak contact iena pun ok..yani hari2 chat dgn dia (ym) kalau akak ada ym add yani (email yahoo)..bye..

iryani said...

Typo error..bukan abg buat kek..abg buat kotak kek..heheheh..sorry..dh taip cepat2 sgt..huhu..

boxhousestudio said...

BHS to Iryani...terima kasih tolong menolong cam gini..best la ...yahoo dah dapat ber e-mail dengan iryani best sungguh....la la la...