Saturday, May 2, 2009

Award from Mamafami

Terima Kasih MamaFami atas tanda ingatan ini...muah....muah...muah...

pastu...nak kasi kat sapa eik?..ada condition la...

1. the winner can put the logo on his or her awesome blog

2. link the person you received the award from

3. nominate at least 7 others blogs

4. put links on those blogs on yours

5. leave a message on the blogsof those you've nominated

opps....chop chop nak gi umah orang kahwin..kanda dah panggil...di tinggalnya kita nati merajuk le pulak...ha ha ha ...

ok ni dah petang depa bertiga dah pi pekan tg malim ke pasar lambak, pasar ni tiap hari sabtu..best ooo...

meh kita sebut kan nama empunya 7 others blog..

1. mmm...na dari inasaly

2. mmm...misliha juki dari miscreativecakes

3. mmm...ita pemilik gula dan mentega

4. siapa lagi eik...jun...dari sayasukacupcakes

5. pastu iena empunya mycuppycupcake

7. adeh..siapa lagi nih...ha ha ..si penyulawa tu..la ni dia kat seberang laut kejap tu...ehem..ehem

8...tujuh aje da....jom kita jemput depa ni amek award tu...

tengok tu turutan kiraan pun salah..lagi sorang la...lepas 5 kan 6..apa da..ok orang ke 6 ialah...siapa nak piih ni ramai yang BHS berkenan...sumer BHS berkenan...ni at random je la ya...ok lagi sorang ialah Raja Radiah...yahoo...jom kita enjoy-enjoy tengok blog sumer kengkawan...yabedabedoo.....

2 comments:

Snow Peace said...

Hahahahah..sib baik akak pasan sendiri turutan no akak tu melompat dr 5 ke 7...

boxhousestudio said...

BHS to snowpeace..rajin snow peace baca apa yang BHS tulis...nak tergelak kan sendiri tulis sendiri jumpa kesilapan...