Friday, June 5, 2009

BHS jatuh jati hati dengan Zafira


Zafira ..."Happy 2nd Birthday to you sweetheart"..

Zafira...kenapa pandang camtu...apa tak percaya ke Zafira, mak beli kan kek harijadi?..he he he

moist chocolate cupcake
ganache & pink buttercream
edible image
souffle size S
box of 25 pieces
ribbon


aduhai...manis senyuman mu nak...oh pandangannya...aaaa....cair BHS....

Masa BHS hantar cupcakes coklat beredible ne, sempat BHS ambil gambar Zafira yang umurnya 2 tahun..sebelum tu tak puas-puas BHS peluk, cium, gomol Zafira yang bermata bundar, berambut ikal mayang dan sungguh comel sekali (sebenarnya BHS penat sangat menyiapkan tempahan Dr S, bila peluk Zafira gugur semua penat yang BHS alami..). Kalau ikut hati nak je BHS bawa balik rumah...opps ....jangan nangis maknya Farizatul Shima yang bertugas di UPSI tu...BHS acah aje..tapi kalu kasi bawak balik si Zafira memang best..siapla BHS bawak gi shopping beli baju gown pink ngan makan ais krim dan main buai di taman..la la la la..oppps..pembetulan..maknya Zafira namanya..farizatul shuhana ..bukan farizatul Shima..BHS perasan kat UPSI Library..banyak nor nama-nama yang dekat-dekat..heharap tak confius lagi lain kali..ish..ish..ish...

4 comments:

Raja Radiah said...

oooo..happy besday to zafira...dah 2 tahun..kejap je masa berlalu...E in bulan november nanti..hehe...farizatul shuhana lah kak...hehe

boxhousestudio said...

BHS to Raja Radiah..kah kah kah..."WAKENABEB"!!!

blogresipi said...

Patutla dia terkejut..ada gambar dia kat atas kek tu rupenye..hehe..so cute :)

boxhousestudio said...

BHS to blogresepi...terima kasih sudi kemari...BHs kagum tengok your blog...nanti BHs cuba resepi dari sana...nak cari yang anak-anak BHS suka...inshaALLAH...