Thursday, June 4, 2009

Terima kasih Fiza...semoga selamat sampai ke Ipoh..


fondant cupcakes
blue and white
souffle size s
box of 25 pieces
ribbon


Terima Kasih Fiza...


chocolate cheesecake
6 inci bulat
Fiza bersama suami singgah rumah BHS. Depa baru habis kerja dan akan terus bertolak ke Ipoh untuk menghadiri majlis di sebelah keluarga suaminya Fiza...semoga selamat sampai ke Ipoh ya..oh ya Fiza ni bertugas di Library UPSI..terima kasih Fiza dan terima kasih semua rakan-rakan di UPSI Library kerana mengenali BHS...terharu sangat-sangat dengan sokongan korang sumer....mmmmm....tak terucap kerana memberi kepercayaan kepada BHS menyiapkan tugasan yang di beri ...TERIMA KASIH....

6 comments:

Raja Radiah said...

wahahaha..radiah ingat kan fiza mana..rupanya pija....hehe....comei lah akak cc ni..sweet je kaler dia...

kucingorengemok said...

choc cheesecake tu comel le... besok bday akak ye? happy birthday in advance ye, semoga best² selalu :)

boxhousestudio said...

BHS to Raja Radiah...la salah lagi ..berapa banyak " I am sori " da...

BHS to kucingorengemok...tq..psst not my birthday la meow..kanda punya b'day da....rawsha...we are coming!!!!....wah!!!...ye ke tu?..he he he...redah je...

Raja Radiah said...

hehe akak tak salah lah..kat opis kami panggil fiza tu pija...betul dah akak tu...

kamalina a.k.a aimi said...

cantiknya fondant biru tu kak tun..

boxhousestudio said...

BHS to kamalina...terima kasih memuji...yang pasti sumer suka design cam gini..berbagai warna dah di explore...Alhamdulillah...

kalau ada kesempatan nanti, nak mencuba design yang lain pula...InshaALLAH...