Tuesday, August 11, 2009

Baby Aira dah 1 tahun umurnya...


Aira baby, ini Moist Chocolate Cake untuk Aira, mama you tempah...dengarnya cepat betul habis..kata Lia sedap sangat...Alhamdulillah....

Kelmarin Cikgu Lia jemput BHS celebrate birthday Aira yang pertama. BHS belum dapat dukung Aira lagi yang pasti baby ne comel cute kecil molek, serupa mak dia...mmmm...Kalau la BHS dapat attend ada laksa penang tau..kempunan..kempunan...apa pun terima kasih la no...lenkali jemput lagi na....(oh ya harap Cikgu Lia dah sembuh dan boleh mengajar semula..amin amin amin..)

2 comments:

Jasmeen said...

kak..x smpt lg nak wat sugar paste tu...awat sy mcm bz sgt yer...hahahha..padahal x bz pun...asik layan CSI smbl lelap

boxhousestudio said...

BHS to Jasmeen...alla Jasmeen awak tu cekap..BHS ni lemah lembut..he he he