Tuesday, August 11, 2009

Biskut Suji Badam...BHS suka sangat..mak BHS lagi suka...

BISKUT SUJI BADAM

Biskut Suji Badam ni BHS rajin buat, Kak Intan yang duk kat luar negera buat biskut ne masa dia teman kan anak-anaknya melanjutkan pelajaran ....dia kata dia selalu dapat order dari student-student dan rakan-rakan sampai dapat dia menampung perbelanjaan kat luar negara tu...

6 comments:

kucingorengemok said...

apa lagi, export la kak... lepas kira exchange rate etc, kayo rayo! ;)

ANR DELIGHTS said...

sedapnye kak, ie cair dlm mulut tu yg x tahan tu...

Aishah@Ariffin@Aqil said...

Nak cikit akak...

boxhousestudio said...

BHS to kucingorengemok...kayo rayo ..meow..meow..meow

BHs to ANR DELIGHTS..betul tu...sumer orang suka...ada yang nampak depa kata eh..ni biskut kacang kan...sebab rupanya macam biskut kacang..tu yg buat depa terkam tu..

BHS to Aishah@Ariffin@Aqil..boleh..meh datang umah...

ouled kenitra said...

meriahlah raya ini tahun.....



Entryku kali ini

Lama tak apdet fp bersawang
Entry baru kita hasilkan
Bukan mat bunga bukan mat jiwang
Walau berada di laman bungaan

boxhousestudio said...

BHS to ouled kenitra...Assalamualaikum ustaz...BHS rasa sangat berbesar hati ustaz singgah ke mari....sudah lama tiada berita d fotopages sejak BHS pindah ke blog ini...nanti BHS singgah...anak BHS suka sangat ngan fp ustaz...salam ukhuwah...