Friday, September 4, 2009

Healthy Cheesecake buat Mummy dari Maya di UK...jauh nun...


Healthy Cheesecake nama di beri..

sizenya pula 9 inci bulat..tulisan pula dari fondan..

Order ni datangnya dari Maya, Maya ni tengah further study di UK, ibunya lecturer di UPSI Tanjong Malim .....bebaru ni BHS terima e-mail dari Maya, hajat hatinya nak mengirim cupcakes coklat untuk suami serta buahtangan untuk mummynya...BHS beri suggestion pada Maya apa kata kita beri mummy healthy cheesecakes?..mummy Maya ni health concious, padan le awet muda...mmmm...susah rupanya nak cari ingredients untuk buat cheesecake ni..sumer mahal-mahal belaka barangnya...tapi memang best...dengarnya nanti Iryani, kenalan BHS yang sedang berdarah manis suka sangat-sangat dengan healthy fibre cheesecake ni...tanda penganti diri, Maya suruh BHS tulis sikit kat atas cheesecake...sah maya rindu benar pada mummynya...dan nanti BHS akan update cupcakes harijadi hubbynya pula ..pada Maya terima kasih beri kepercayaan pada BHS ...bermaya-maya je kita ya...he he he...dengarnya mummy nak rasmikan bila adik adik Maya balik minggu ne....oh..nanti BHS kongsi resepinya di sini...tunggu....

4 comments:

MaYa ZaiNaL said...

thanks akak for the lovely cakes...my mum suka betul, sedap katanya....nanti balik mesia nak order lagi lah...huhu, saya pulak nak try...

iryani said...

wah..akak dh bleh buat kek kegemaran saya..bestnyer..boleh lah saya order nnt..huhu..(kat tapah tak secret recepi, susah kalau teringin nak mkn fibre cheese.) heheheh..

sadiahzee said...

Cheese kek tu memang sedap... tambah sedap bila anak yang dikasihi mengirimnya.. sebak baca kata2 tu...tambahan die jauh, tapi tak pernah lupe kat mama die. Thanks ton.. semua yang ton buat sedap2 belaka. InsyaAllah next year ade lagi nak kena order ni... tengah dok fike konsep ape lak.. tunggu je la ek!

boxhousestudio said...

BHS to MaYa ZaiNal..thanks to you too...rasa sangat berbesar hati suka dengan hasil kerja tangan BHS..ok i'll be waiting..meanwhile belajor rajin-rajin..sikit lagi kanda dan nak mai tu...oppss...terlebih sudah..ha haha

BHS to iryani...yes syukur positive feedback yang BHS terima...beritahu awal-awal supaya BHS ada banyak masa untuk mencari bahan-bahannya ok...

BHS to sadiahzee..BHS speechless and syahdu dah ne...terima kasih ..terima kasih...Alhamdulillah....BHS suka sayang menyayang begini...mmmm...