Thursday, September 3, 2009

Menikmati Air Kathira Abu Bakar...Selamat Berbuka Puasa...


on top of that, BHS singgah masjid di bandar baru uda sebelah bazaar Ramadhan waktu tu tengah distribute bubur lambuk pastu BHS tinggal kat seri malaysia larkin...dapat free sahur...

1 botol rm5-50 dan satu bungkus plastik rm2-80...BHS suka minum sebab campuran buah-buah yang sungguhla berkhasiat...badam, kathira, selaseh, kismis, agar-agar, kabung, semangkuk...


Kucingorengemok, because of you BHS turun JB pekena Air Khatira Abu Bakar

3 comments:

kucingorengemok said...

kih kih kih... apa komen anda? tulis la sekali kat entri tu biar orang tau, hehe. kisah² di sebalik tabir (or pintu toi) takyah cite la ;)

apasal abang baju pink tu macam baru lepas curik katirah 1 beg plastik je gaya dia?

armouris said...

banyak info tentang puasa kat sini - Puasa @ Info-Kesihatan-Anda

boxhousestudio said...

BHS to kucingorengemok..kah kah kah...budak ini...tergelak kita di buatnya...amek gambar waktu dah masuk kete..

BHS to armouris...BHs suka...terima kasih sudi kemari...