Tuesday, May 25, 2010

Majlis Perpisahan Rizqin dan Weekly Meeting KFC Tanjung Malim


cupcakes coklat souffle cups 2.5 oz
topping white chocolate and dark chocolate chips
red and pink fondan writting..ish.. itu jari E1 tu...


cupcakes chocolate souffle cups 2.5 oz
base egypts fondan creamy in colour (taste like not to sweet candy)
pink fondan for writting

rupanya masa mula-mula Rizqin masuk kerja part time sebagai cook di KFC dulu, dia ni skema sikit...bukan la dia ni pendiam, serious dan fokus budaknya..ialah nak masak ayam yang banyak banyak kat dapur tuh...keh keh keh.... tapikan bila dah lama-lama, geng-geng KFC cakap dia suka melawak sampai lekat nama dia RAJA LAWAK...tak sangka le pulak anak ku..hi hi hi...kalu kat umah senyum mahal la..
So BHS buat surprise dengan supervisor dia Sir Bala dan Cik Sheena deliver kek kek ni pukul 11.30 malam selepas KFC ditutup untuk depa enjoy the farewell so as the meeting....enjoy!!!...

7 comments:

MohdArshad said...

Salam Tun...sedap nampaknya...boleh hantar ke sini ke...

Rozali said...

Assalamualaikum BHS

Rizqin dapat kerja bary kee

Alhamdulillah

Wassalam

mama ju, said...

Aslkm cik Tun

Cantek2 kek tu...Tun ni serba serbi boleh....

boxhousestudio said...

BHS to MohdArshad...

Salam MohdArshad,,memudahan menepati cita rasa..hantar ke sana?...boleh aje..tengah fikir, camne eik?..mmm?..

boxhousestudio said...

BHS to Rozali
waaalaikumsalam Rozali
Rizqin dapat kerja masa tunggu result peksa kelmarin...dan baru je berhenti dari part time being KFC crew..

Ahamdulillah..Alhamdulillah..Alhamduillah..pengalaman paling berharga buat dia...mask kerja terus duk dapur jadi cook...

boxhousestudio said...

BHS to mama ju
waalaikumsalam warohmatullah hiwabarokatuh mama ju

Syukur, Alhamdulillah,
mama ju suka dengan hasil kerja tangan saya...saya bersyukur mama ju..segalanya kurniaaan dari ALLAH..ALLAH yang maha pencipta dan sangat sayang pada kita semua...Alhamdulillah...semoga saya dapat manfaatkan bakat ini sebaik mungkin untuk kebaikan agama dan kita semua..Insha ALLAH...

boxhousestudio said...

mama ju..apa punya skema jawapan saya untuk mama ju ni..hik hik hik