Saturday, June 5, 2010

Selamat Bertunang MIrza and Dekno...serta mana bisa ku lupakan mereka di sana..







Terima Kasih Intan, memudahan menepati citarasa ...

rentetan serangan Israel ke atas kapal bantuan ke Gaza baru-baru ini..

semasa BHS mengemaskini blog ini subuh tadi, TV3 sedang mengadakan siaran langsung sidang media khas menyambut kepulangan wira/hero yang punya hasrat untuk sama-sama membebaskan Gaza serta menangani issue Palestine...atas nama kemanusiaan....suatu hari nanti, mampukan BHS menjadi sukarelawan seperti mereka?..apa pun BHS bangga dengan wira-wira Malaysia ini tahniah pada ketua nya Nor Azman...(12 rakyat Malaysia selamat pulang ada 6 lagi akan dibebaskan dari King Hussein Bridge Jordan pada 6 june 2010..6 petang waktu Malaysia ..Alhamdulillah)....
Syukur benar Doa dari seluruh rakyat Malaysia serta dunia membantu menyelamatkan mereka ini...Doa senjata umat Islam!!!...ALLAH...


namun, mana mungkin tidak mengamit memori, bila terpandang kenangan yang indah di sini..bersama lagi 4 bloggers terkenal bertemu di tanah yang amat suci memeriahkan hidup ini...ALLAH...ku syukuri nikmat tak terhingga dari mu YA ALLAH....
ina,adam, E1, mak mertua serta orang kuat Al-Safwa dengan nama glamournya Cl tu, .ada dalam gambar ni..masa ni kat cafe D'Saji, makan dulu sebelum buat Umrah ...best kan dapat bergambar dengan dia tu...Syukran Cl sudi layan kitorang ni...happy la bila sumer tersenyum manis...tukang ambil gambar lagi la manis..hi hi...

2 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Kak Tun

saya tumpang ucapkan selamat bertunang kpd Mirza dan Dekno

Alhamdulillah
selamat pulang wira/hero
anda semua telah tinggi mertabat drp saya yg tidak mampu melakukan semacam saudara semua

Wassalam

boxhousestudio said...

waalaikumsalam Rozali

mesti Mirza dan Dekno berbesar hati dengan ucapan dari Rozali..Alhamdulillah

yang sebenar-benar wira ialah rakyat palestine itu sendiri...