Tuesday, April 12, 2011

~E1 lahir 30th March...semoga di rahmati dan barokah umur mu nak...~

jemput makan nasi beriani....
bekas nasi beriani
piring makan untuk 30 orang
sg
acar timun nenas








boogoo
bubur sagu gula melaka

hidangan petang itu...
walaupun Ei tiada di majlis ini
doa di iring tanda ingatan BHS melahirkan dia pada tarikh tersebut...

amm..kata kucingorengemok.... ^_^

betik

black forest sponsored by kawan BHS

dalca

parpedum dan di bawah tu tembikai

set nasi beriani ini untuk 30 orang
air nya teh o panas
&
lemon biru ais
Salam ulang tahun E1
BHS selitkan juga farewell tuk yati...

2 comments:

KSWSK said...

lau kak tun tak ckp tu betik sure wa terpikir2 apa la makanan tu. Cara potong yang lain dr kebiasaan

boxhousestudio said...

apa khabar KSWSK

mmm...my sil oare yang potong cam gitu....sebenarnya, next time boleh potong cam gitu tapi kena tebal sikit..kelmarin dia melekat-lekat...walaupun ccantek di pandang...

KSWSK...set ni BHS tempah kat adik ipar yang nama Oare tu...dia rajin nak tolong...dia kata siapa nak order dengan dia pun boleh...semua tu nanti dia siapkan...kita tahu makan je....arrangement segala dia urus...Alhamdulillah.....

setnya
-------
nasi beriani
ayam masak merah
acar timun
dalcha
paperdum krup krap
betik
tembikai
boogoo (sagu, gula merah & santan)
teh o panas
sirap lemon