Wednesday, May 18, 2011

~sedapnya mee bandung...yang tak sedap harga bawang goreng!~

malam tadi dinner mee bandung lagi ..kali ni minum sama air nenas, nenas ni mil yang rajin tanam...bagus mil tu...hee...

yang tak sedap tu, harga bawang goreng suci nih!...ade ke semalam baru lagi tengok harganya rm4-30 ..tup tup hari ini beli harga rm5-00!...amboi, jauh nya bezaaaa......

.(70 SEN BEZANYA...)

....gula naik 20 sen terkawal tu... yang tak terkawal punya,  lagi dasyat kenaikannya ..ce habaq mai saaattt....(lembut-lembut hati pun leh timbul geram tau)...

2 comments:

nizamsani said...

kemain naik sampai tujuh kupang.selalu beli pek kecik-kecik je kat tf.

boxhousestudio said...

assalamualaikum nizamsani

ate..main ikut suke deme ...kesian kat rakyat ...tak setuju benor ngasanya...other half tu suka bebenor le pulak dengan bawang goren brand yang gope ne... *_*...