Sunday, February 15, 2009

Alhamdulillah....terima kasih ALLAH.....atas nikmat rezeki yang kau beri...tak terucap rasanya ne...




sah!!!...boxhousestudio tergaman....
masa ni kat rumah mak dan abah boxhousestudio...karang-karang boxhousestudio cerita lagi...tak aci tul...kita dah buat entry baru pulak sabar k...

camne nak cerita ni eik...ok ok ok...boxhousestudio dapat hadiah kek...ya kek dua tingkat tu!!!...ha ah kak mis buatkan sebab nama boxhousestudio terpilih antara yang bertanding..itu yang tulis happy belated anniversary ....puncanya boxhousestudio cuba try test masukkan nama boxhousestudio masa kak mis tanya siapa anniversarynya falls on awal muharram 1430. Waktu tu kita saja jenjalan kat fotopages dia.
jap jap rona roni makaroni final episode..tengah suspen ni....uish!!!...happy ending ..Yahoo!!!


ok sambung lagi...uols nampak dak kat atas meja tu ada kek coklat dan kek buah dalam bekas plastik ...ok yang itu my sister in law, anie yang jual kat kuala lumpur tu...dia suka buat kek simple tanpa berhias macam gitu...dua dua kek tu kek kukus dan kek coklat ganache rm15 sekotak size 6 inci dan kek buah kukus rm40-00 sekotak size 8 inci. Dan nampak tak 6 blueberry cis tart dalam satu bekas bersusun tu?..ok harga rm1-00 satu...satu kotak jadi rm6-00. Kalau yang duduk belah belah taman tun dr ismail or TTDI..alla dekat ngan butik sri munawwarah tu...ada satu kedai makan nama santai...pi beli cis tart kak situ...santai tu kedai makan kakak dan adik anie, my sister in law ne...


ini hasil masa kelas dengan kak mis...BHS pi tambah ilmu mengadun fondant sendiri...guna dua method...fuh!!!...berat kerjanya...bukan lah senang...tapi BHS minat sesangat dengan fondan tu...


ini pula sugar box salah satu dari pelajaran yang BHS ambil masa kat umah kak mis
Terima Kasih Mis curahkan ilmu pada kami semua....terkenang pulak jumpa kengkawan waktu tu..yang dari utara ana sg dua, inasaly, mamazieza yang dari selatan nun di singapura kak su, dan dari kl norafiza dan salina.....happy sangat dan memang berbaloi...

17 comments:

Raja Radiah said...

akak...mana citernya...tak sabar dah ni...hik hik

nor said...

salam...cepatle citer..suspen ni hehehe

kamalina a.k.a aimi said...

uih...citer tergantung ni?? apakah rahsianya disebaliknya??

Faradilawati said...

x lain x bukan nie mesti hari lahir akak & hari ulang tahun perkahwinan akak yg disambut secara mengejut. Betul x?...

zana @ ros hassan said...

a'ah le tak sabar dah nak baca ceritanya hehehe...byk nya ode...seme tu satu hari ke??? cayalah..

M. Jeffri Razali said...

>> sesiapa yang bersyukur pasti akan ditambahkan nikmat tersebut...

http://ambig.fotopages.com

boxhousestudio said...

raja radiah...sabar ya...dah kurang suspend dah jadinya...busy la sayang

nor...sabar lagi he he he

kamalina....ye la citer tergantung...bukan nak buat suspen..tersibuk pulak kat pejabat tu

Faradilawati...tang ulang tahun ..betul..tang...salah sikit..he he he..yg bday and anniversary sama tu cik Raja Radiah la...

Zana...dapat order pun salah...

Jeff...sukalah saya dengar terima kasih..Alhamdulillah

"sesiapa yang bersyukur pasti akan ditambahkan nikmat tersebut..."

chepah75 said...

aik...kasi suspen la pulak....

lcupcakekasih said...

Tun ni saja nak bagi orang tak lena tidur. ada cerita brsiri pulak. Rona Roni pun dah habis. Tinggal cerita Intan jer...sakit hati nak kena kejar episod setiap hari sampai nak jenjalan blog kawan-kawan pun selalu terputus line...:-// Bila episod seterusnya!

Wiz said...

Banyaknya kek, murah rezeki akak. If wiz duk dkt mesti tanpa segan dan silu mintak sepinggan he he he.

Yati-M said...

wah..syiok btol kan?

zana @ ros hassan said...

oooo annivrsary k/tun yek...hepi anniversary, semoga k/tun bahagia ke akhir hayat bersama suami tercinta...lambat tak pa yek...

lynn said...

akhirnya terlepas gak rupa akak dlm fp kak ana, tahun lepas akak buat zoro nak cover...eppi anniversary, bertuah badan dpt kek yg cantik

kamalina a.k.a aimi said...

oooo...baru ni sempat belek semula entry ni... kek 2tingkat dari kak mis... best sungguh laa..

ps: sedih tau tak balas sms kita pasal kek ni... :(

boxhousestudio said...

chepah75
dah tak suspen dah he he he

icupcakekasih
jun...i ni bukan minat drama..tapi rona roni makaroni lain sikit citenya...

wiz
happynya akak bila wiz betandang ke rumah akak yang tak bersiap ne...malu ah...wiz kan terror..akak yg nak rasa pegang dan makan hasil kerja tangan wiz..

yati-M..syiok yati...tapi heharap geng-geng yang lain faham...ini hadiah menang peraduan

zana...terima kasih for you wish ...zana pun sama

lynnhassan...tu la tu...apa apa occasion akak jadi zoro...last-last terlepas gak cikit-cikit...nakai betui depa tu...nak kena cubit..ha ha ha..

shima said...

perghh akak ke pemenang kek idaman iteww?? tahniah2!! mmg rezeki..cantik sgt2 kek tuh..len dr yg len kaler dia..soo exclucive :D kalah kek pengantin nih heheeeee

boxhousestudio said...

shima..ye akak yg menang kek ulang tahun tu la...kalahkan pengantin..auwww,,,