Thursday, February 19, 2009

MANCHESTER UNITED FAN & CCC...


Balik dari ofis, boxhousestudio pergi ambil anak di sekolah, lalu terus hantar cupcakes ke rumah Fara yang kerja di UPSI tu, nak tema merah. Harapan boxhousestudio semoga Fara suka sebab Fara dan suami tersayang sambut Hari Jadi pada bulan yang sama..Selamat Hari Jadi buat uols berdua. Ini moist chocolate cupcake dengan buttercream, Manchester United Edible Image (dua-dua minat MU rupanya) serta fondant alphabets dan hatiku hatimu menambah seri...couple ni adventurers orangnya...kalau ada peluang teringin nak ikut diaorang camping...best tuh!!!

on top of that, boxhousetudio singgah umah Sopia kawan Fara hantar choc chips cookies, memudahan menepati selera Sopia...Sopia ni kecil molek dan manis budaknya, macam Fara juga depa berdua berkhidmat di UPSI, same department kan?...

hitam-hitam setampuk mangis
sungguh pun hitam
ku pandang manis...dlm ccc tu BHS bubuh 200 gram chocolate chips belang putih coklat serta coklat penuh..tapi dah tak nampak..he he he....

6 comments:

Faradilawati said...

Hehehehe... Dah berjaya buat suprise dah... Mekasih sekali lagi Kak Tun.
Suami kite sukaaa sangat... Cuma tarikh tu kite tukar kedudukannye sbb kite yg 30 kehkehkeh... akak tgk la kat blog saye tu mcm aksi dah kite possing ngan cc tu

kamalina a.k.a aimi said...

cik abe saya suka MU... buatla cc utk dia nanti ya kak tun.. hehehe..

MamaFaMi said...

Bilalah kita nak try deco cc guna edible image ni ye? Teringin rasanya....

boxhousestudio said...

faradilawati
Alhamdulillah...semoga bertambah erat hubungan anda berdua...bahagia BHS dengar...pandai la fara susun akak setuju...akak ni tak cukup masa..baru nak di posing-posing kan dah kena ambil dah...tak sempat nak berlama kat rumah hasil kerja BHS...mana taknya siang kerja..malam baru berbaking...midnite baker kecuali sabtu ahad dan cuti cuti...jadi lepas hias cepat-cepat ambil gambar...ha ha ha

psst nak cikit wafer boleh?...slurpp...

kamalina
ok bila birthday your hubby ?...ada peluang kita buatkan k

MamaFami
boleh saja kan daalia dah ada edible image printer tu..apa lagi...umah pun dekat-dekat je tu...

angah said...

salam.......ley x edible image 2 wt padang bola...?lau ley bgtau ea....n lau ley sy trus g tesco rawang.

boxhousestudio said...

angah ampun...

kalau tulis kat komen ni...bakal tak nampak....apa kata nanti e-mail or call ok....