Saturday, February 28, 2009

baking-baking on friday and saturday


chocolate cupcake di hias dengan fondant ni untuk anak ina koalajepong yang menyambut harijadi yang ke dua tahun..ina datang umah masa balik dari pasar pagi sabtu ... ina ni tokey tuppperware dan bertugas di U.P.S.I..kita suka tupperware dan selalu pergi blog dia intai tupperware he he he...lagi satu ina dan suami suka cyling..depa ne suka basikal dan suami ina terror bab-bab basikal ...errr...cik ina cakap kat suami boleh dak tolong baiki basikal kat umah boxhousestudio ne...kalu dah baik boleh gak petang-petang exercise keluarkan peluh dan hidup udara segar ... ummmphhh....


ini muffin pandan dan banana crumble muffin...norul yang order nak bawak balik ke Ipoh hari sabtu untuk adiknya, norul ni tengah buat master kat U.P.S.I...lembut, putih dan kecil molek orangnya...sangatla bersopan santun...tak sangka le pulak sekampung ya..


ini pula chocolate caramel oreo cheesecake size 8 inci, kakzee order untuk makan-makan bersama keluarga sebelum majlis bertunang hari Ahad nanti.


ini chocolate cheese cake size 6 inci..bawa ke sg gadut, N9 pada hari Ahad


ini untuk jaja chocolate caramel oreo cheesecake size 6 ini, jaja kata "kak terasa makan cheesecake kat secret recipe"..Alhamdulillah, terima kasih jaja hilang rasa penat BHS membuatnya...ok..jaja ni dari U.P.S.I putih melepak ..mmm...adik Zaki rupanya, dia datang ambil petang dengan abangnya serta anak saudara pompuannya yang sangatla comel...cute...sikit lagi Jaja nak buat khenduri kahwin...leh le BHS pergi...ewah!!!...ohoi...orang tu tak jemput lagi..he he he

4 comments:

Raja Radiah said...

Salam kak tun...amboi meriahnya ngan kek dan cc...

Faradilawati said...

wow kak tun, cedapnye cheese cake tu, ade plak coklat atas tu... saye ni hantu coklat hehehe..
Kak tun kalau nak wafer.. mai la lepak2 UPSI ;)

norulhuda said...

salam..tinggi melambung puji saya tu akak..ne way tq..muffin akak mmg sedap xde yg kurangnya..lain kali lh order lg..

boxhousestudio said...

Raja Radiah...meriah..tapi ponat buat sorang-sorang...kita kemas kita sepah kita deko..sumer kita..he he...jangan merungut da...ha ha ha

Faradilawati...thank you...ada masa akak mai sana lepak ngan hang kat UPSI sambil makan wafer

norulhuda...yang benar sih..mmmm