Friday, February 13, 2009

are we really in love?......


boxhousestudio di beri masa yang sangat-sangat singkat untuk menyiapkan tugasan kali ini..dengan permintaan kek butter, fondant putih sebagai asas dan di serikan dengan warna kuning serta merah jambu serta tulisan tertera "I love u" ....Boxhousestudio tak sampai hati nak kata tidak pada cik adik Kiren ne...tapi lega, dah pun sampai ke tangannya, minta di hantar ke Proton City..thank you dear...jangan buat boxhousestudio cam gini lagi k....ligat mengerah idea jadinya.....he he he...alamak gambar kek tak berapa sharp, shooting masa kek atas riba dalam kereta tengah gelap...ish..ish..ish....

10 comments:

Aishah@Ariffin@Aqil said...

cantikkkkk!!!

boxhousestudio said...

Alhamdulillah .... kus semangat masa nak menyiapkannya Aishah...budak-budak muda punya permintaan ne..rasa boleh buat lebih baik lagi...tak puas hati rasanya...

zaitgha said...

suka color tuh ....nice, nanti i continue kat email ek...nanti fan u marah i pulak byk songel he he

boxhousestudio said...

wah cik zaitgha...ada private talk le pulak...boleh saja..

kamalina a.k.a aimi said...

last min pun blh buat..kalau saya, terus NO la..

MamaFaMi said...

I love u too... ahaks...

zana @ ros hassan said...

sweetnya kek tu...chea suka kaler2 cam tu mami hehehe

boxhousestudio said...

kamalina....saja test power..because besoknya dah nak gi kelas ..tapikan..itulah gunanya clinet beri lebih masa supaya depa akan dapat hasil yang lebih memuaskan kan ...client happy, baker happy...penat oo perah otak...tak boleh ada satu kesilapan pun pada saat-saat kecemasa...tak leh buat selalu camgini...kus semangat...he he he

boxhousestudio said...

mamafami.....forever loving you mama...muah muah muah....

boxhousestudio said...

zana...hang suka nor?..cheq pun suka...lenkali cheq nak buat lagi...nak perbaiki lage kerja fondan cheq...eh hang tengok rona roni makaroni ka...awat lagu tu cara hang cakap...?..ha ha ha