Tuesday, March 24, 2009

Tiers!!!...Tiers!!!...Tiers!!!..Graceful Tiers Cake Stand...wee!!!..




ni Kamalina punya hal lah ne..he he...mengoda ..mengoda..mengoda...terus tergodah ngan Graceful Tiers Cake Stand tu...budak Kamalina yang duk kat Temerloh ni...nanti la dia..BHS suka sangat dapat Tiers ne...terima kasih cik Kamalina ngan cik Lynnhassan...ehem..ehem..ehem...BHS berbesar hati dengan korang ne...so jangan dok goda-goda sangat ha...terus BHS terbeli..ish..ish..ish...budak-budak ne..

10 comments:

Gula dan Mentega said...

hu hu hu ... ita gak yang lum ada tiers ... malas nak beli lagi coz lum ada permintaan ... he he he ... tapi nak kena beli gak la kot ... orang dah tau kite dah ada tiers baru la ada permintaan kot ...

zana @ ros hassan said...

wah dah beli tier wilton yek...akak beli kat mana??? brapa rm??? kita dah beli yg cikai punya...tapi tingin le plak nak beli yg wilton punya lak hehehe.

kamalina a.k.a aimi said...

huhu..patutla tersedak je pagi ni..rupanya ada yg menyeru.. hehehehe..beli jgn tak beli.. tmabahkan koleksi.. ni kan sbg aset kita.... blh guna lama tu.. :D

boxhousestudio said...

ita...beli ita...berbaloi pasti ada yang suka...design ita kan malatop..akak ni sentiasa admirer kat ita punya kerja tangan..memang best lah...suite my taste...cuma jauh no dari akak ne

zana...zana ooo zana ko tu kat bandor..kan si yummy ngan vanilla pastry tu leh jalan kaki je...kalu larat lajak sikit ke bandar sunway icca...fuh...jgn pergi selalu...tak boleh tahan...ngancam segala perkakasnya....wuishhh...ha ha ha

Linda Hussin said...

waa wee kak tun.. dh ada tiers baru.. mmg best. xbleh g selalu erk icca ni... buleh terkopak duit. heheh. rasanya plg sesuai pg tgh bln kut. coz if awal bln, awal le gaji ku habis... heheh

cecimacomot said...

wah akak, nnt leh la saya sewa kalau kawen nnt ke..huhuhu

Linda Hussin said...

boxhousestudio: Kak Tun, minat bunga? Pernah g Cake Connection? Kat situ pn dh rambang mata kalu gi... Bunga mmg xjmpa kt kedai biasa laa... mmg cantik gile... hehhe

boxhousestudio said...

BHS to Linda Hussin...betui kata Linda..kalu nak pi shopping yang idealnya makan dulu biar kenyang...dan sediakan list barang yang hendak di beli terlebih dahulu..serta jangan bawa credit card ....dan bawa duit yang cukup-cukup sahaja...itu yang IDEAL!!!..he he he

boxhousestudio said...

BHS to cecimacomot....boleh cecima...akak dah bayangkan dengan cecima boleh buat kad yang cantek dan budak seni lagi pasti dapat buat sesuatu kelainan pada majlis khenduri tunang dan kahwin nanti...INSHAALLAH....dah terbayang bayang dah ni....memang best !!!...akak teringin nak join kegembiraan tu nanti...amin

boxhousestudio said...

BHS to linda hussain...tu la linda...dah terbeli dah bunga rose comel nya itu...warna putih pink purple maroon dan berlengkok-lenkong lagi hiasannya....memang best la...tapi lagi best kalu boleh buat sendiri